Telefonische Helpdesk voor ‘Vergeetrecht-vragen’

In kader van het 3-jarig bestaan van het vergeetrecht kunt u nu contact opnemen met de telefonische helpdesk voor vergeetrechtverzoeken.

Waar kunt u ons voor bellen en wat mag u verwachten?

U kunt de helpdesk bellen voor vragen over:

  • De haalbaarheid van uw verzoek
  • De invalshoek/argumentatie voor uw verzoek
  • De procedure voor het indienen van uw verzoek
  • De stappen bij afwijzing van uw verzoek

Op basis van de informatie die u ons tijdens het gesprek verschaft proberen wij, op basis van veel ervaring met deze verzoeken, uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Doel ik hierbij vragen en onzekerheden weg te nemen zodat u vervolgens zelfstandig verder kunt.

Welke kosten zijn er verbonden aan de helpdesk?

Aan contact met de helpdesk zijn geen extra kosten verbonden, anders dan uw gebruikelijke telefoonkosten. U belt naar een lokaalnummer dat geen bijzonder tarief kent. U bent daarnaast geenszins verplicht op andere wijze  kosten te maken.

Waarom een telefonische helpdesk?

Wij merken in de praktijk veel vragen te krijgen over het vergeetrecht. De telefonische helpdesk is bedoeld om dit proces nog laagdrempeliger te maken zodat iedereen hierover de informatie kan ontvangen die hij/zij zoekt.

Wie zit er achter de helpdesk?

De helpdesk wordt bemand door MediaMaze. De medewerkers van MediaMaze hebben uitgebreide ervaring met verzoeken in kader van het vergeetrecht.

Hoe en wanneer kan ik de helpdesk bereiken?

Simpel, bel met 020-8006727. De helpdesk is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.